Články

Etiketa manažera v praxi

Dekantace, sabrage, flambování…


V úterý 19. října jsme strávili příjemný večer v restauraci U Johana, kde jsme zažili vzorovou večeři od předkrmu k dezertu.

Zvládali jsme úskalí rozmanitých příborů a skleniček, které byly založeny na stolech, a tak jsme mnozí mohli uplatnit své teoretické znalosti z předmětu etiketa manažera v praxi.

Odvážní si mohli vyzkoušet otevření sektu šavlí. Někteří z nás ochutnali poprvé krevety a bez příjezdu hasičů jsme zvládli i flambování palačinek.

Díky odbornému výkladu jsme si poučili, jak objednávat víno, co to je dekantace vína a jak se vyznat v etiketách na lahvích.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.